Ons Boek

Ons Boek

“Een nieuwe kijk op paarden”

Werken met bloesemremedies & edelsteentherapie
Volgens de mansolein methode
Door Frank Polling & Larisse Engels

Het boek is in principe in iedere boekhandel te bestellen.
Of u neemt contact met ons op.

ISBN 10: 90-5595-020-3
ISBN 13: 9789055950201

Paperback 152 x 228mm
Ca 340 bladzijden, inclusief kleurenkatern
€ 29,95

De relatie tussen mens en paard is sterk aan het veranderen. We ontdekken steeds meer hoe bijzonder deze relatie is. We zien steeds duidelijker in dat ‘de oude manier’ van het werken met paarden weerstanden oproept. En de veranderingen die er nu plaatsvinden bij het paard en zijn relatie met de mens, zorgen voor problemen die we vroeger niet hadden. Paardenfluisteraars en -luisteraars wijzen ons de weg uit deze problemen die we nu met onze paarden ervaren.

“Een nieuwe kijk op paarden” legt uit wat precies de oorzaken en achtergronden zijn van de nieuwe relatie mens/paard die nu aan het ontstaan is. Door de nieuwe manier van kijken naar het paard en zijn relatie met de mens en andersom: naar de veranderde omgang van de mens met ‘zijn’ paard, ontstaat er een geheel nieuw begrip voor alle denkbare ‘paardenproblemen’. Maar dat niet alleen, door deze nieuwe manier van kijken naar het paard en ‘zijn mens’, ontstaan er mogelijkheden deze problemen snel, uiterst dier- en mensvriendelijk (en bovenal goedkoop!), op te lossen.

“Een nieuwe kijk op paarden”, biedt door een nieuwe, unieke aanpak met Bloesemremedies en Edelsteentherapie een snelle en eenvoudige methode voor het oplossen van paardenproblemen.
Het boek is zo geschreven, dat er snel, zonder veel studie, mee gewerkt kan worden.
Uitgebreide indexen maken het opzoeken van de werking van de bloesems en edelstenen eenvoudig. Maar even eenvoudig is het, om aan de hand van indexen van alle mogelijke klachten van paard en mens, daarbij de passende oplossing te vinden. Zowel voor de liefhebber met een eigen (verzorg) paard, als voor de prof met een complete stoeterij, voor de ouders van kinderen met een paardje, als voor de topruiter (en niet te vergeten: de dierenarts die zich voor ‘onoplosbare’ situaties geplaatst ziet), kan ons boek goede diensten bewijzen.

“Een nieuwe kijk op paarden” biedt oplossingen in voorheen onoplosbare problemen.

We wensen je (en je paard) veel plezier met ons boek!
Frank Polling en Larisse Engels