Sisha Mansolein

Shisa M is een correct gebouwde appaloosa merrie. Met een aparte marmerbonte kleur en stippels die komen en gaan. Deze D-pony heeft drie sterke basisgangen, die ze met veel allure en show toont. Ze heeft een open, vrolijk een vooral speels karakter. Niets is gek genoeg voor haar en ze is nergens bang voor, in tegendeel, ze gaat graag af op wat ze niet kent. Ze is zeer sociaal naar mensen en dieren toe en houdt van knuffelen en spelen. Ze is de ideale kinderpony met haar geweldige karakter, de wil om te leren en haar bijzondere voorkomen.
Sisha M. heeft ook nog een volle broer, de 1 jaar jongere Lothar M. Sisha M. zal zowel voor de sport als recreatie zeer geschikt zijn. Een merrietje die veelzijdig inzetbaar is en alles voor je wil doen.


Savoij van den Kromme HoekChewano van de LangenieuwDilettoSonny af Højmark
Netty
Eastside Freule EugenieSimon van de Kamperweg
Jonkvrouw
AnoukBaccarat oxHalma ox
Nakis ox
HeidiAmor van Schafferden
Marjolein
Nina   
 
  
 
   
 
  
 
Appaloosa
Mail Stal Mansolein
NRPS
-
-

De vader is: Savoij van den Kromme Hoek.

Foto Hengst Savoij van de Kromme Hoek

Savoij toont in 2006 zijn eerste nakomelingen.
Hij stamt af van de topper Chewano van de Langeweg die kampioen was van de hengstenkeuring en al vele kampioensveulens en jeugdkampioenen bracht. Aan moeders zijde van Savoij vinden we de zeer gewaardeerde en overbekende Arabische volbloed hengst Baccarat ox die veel goede nakomelingen naliet.
De nakomelingen van Mansoleins Savoij kenmerken zich door krachtige bewegingen een super karakter en een mooie sterke bouw.


De moeder van Sisha Mansolein: Nina

Foto Nina moeder van Sisha Mansolein

De appaloosa Few- Spot merrie Nina is een royaal ontwikkelde grote D maat pony met fijne gangen waarbij haar kracht en zelfhouding opvallen. Ze is een veelzijdig inzetbare pony die ook aangespannen veel inzet en uithoudingsvermogen toont.
Nina is een veelzijdige vrolijke pony met een enorme werklust. Ze heeft mooie appaloosa nakomelingen gegeven.