Veulens 2023

Escamillo x Samba Hit II x Junior STV

2019
1.68 m
Fokfamilie 612
Oldenburg

Kaloubet D'Tourelle x Manhattan x Pele

2012
1.66 m
Merrielijn 103, Fokfamilie 110
KWPN

Tescamilla Mansolein is een aansprekend merrieveulen dat zowel op stand als in beweging veel houding maakt. Ze blinkt daarnaast uit in souplesse en beschikt over drie zeer aansprekende basisgangen, waarbij haar zeer sterke achterbeengebruik en enorme schoudervrijheid extra opvallend zijn. Daarnaast heeft ze een prachtige voorhand met een goede halsaanzet. Qua karakter is ze wat afwachtend in eerste instantie, maar toch een stoer veulen dat zich steeds graag uitbundig laat zien.


Jarville x Prestige VDL x Havidoff x Highline

2018
1.68 m
Fokfamilie 1994
KWPN

United x Democraat x Whinny Jackson

2019
1.68 m
Merrielijn 249, fokfamilie 1925
KWPN

Top Level Mansolein is een heel stoer hengstveulen. Hij is sterk gebouwd met veel verbinding. Een veulen dat precies weet wat hij wil en overal op af gaat, maar zeer geïnteresseerd en respectvol om gaat met zijn omgeving. Nieuwsgierig en nergens bang voor, staat hij graag op de voorgrond. Hij heeft een correcte stap, een draf met zeer veel buiging in de gewrichten waarbij opvalt hoe gemakkelijk hij kan schakelen van klein naar groot en terug. Altijd met een doortredend achterbeen en veel front ! Zijn galop is zeer imposant! Mega bergopwaarts, sterk doorgesprongen en met een grijpend voorbeen vanuit de schouder! Een hengst voor de toekomst!


Jerveaux x Dream Boy x Sir Sinclair

2018
1.65 m
Merrielijn 100, Fokfamilie 280
KWPN

Leonardo da Vinci x Ti King xx x Dom Racing xx

2009
1.67 m
TB-12
NRPS

True Dreams Mansolein is een echt dametje, het mooiste meisje van de klas! Ze laat zich graag zien en heeft een exterieur om van te watertanden! Een bloedmooi koppie gecombineerd met een schitterende voorhand en sterke bovenlijn. In beweging is dit veulen één en al veer. Met veel afdruk en souplesse lijkt ze in draf de grond haast niet te raken. Haar galop is lichtvoetig en haar stap zeer goed door het lijf met een goede ruimte. Een opvallend kenmerk is hoe ze zich presenteert: alles lijkt licht, open en makkelijk en alsof ze veertjes onder de voetjes heeft. Een veulen met een gouden toekomst!


Jarville x Prestige VDL x Havidoff x Highline

2018
1.68 m
Fokfamilie 1994
KWPN

Imposantos x Alligator Fontaine x Jalisco B

2019
1.68 m
Franse lijn
KWPN


Glock's Dream Boy NOP x Furst Romancier x Johnson

2018
1.68 m
Fokfamilie 353
Oldenburg

Chippendale x Tuschinski x Rousseau

2014
1.65 m
Fokfamilie 16
KWPN

Torenzo Mansolein is een aansprekend, langgelijnd veulen met een mooi front. Een heel nieuwsgierig veulen dat graag gezien wil worden. Met een prachtige bovenlijn en veel houding valt hij niet alleen op in stand, maar ook in beweging! Hij beschikt over zeer veel afdruk, souplesse en veer. Dit veulen heeft een onbegrensde schoudervrijheid en een zeer sterk achterbeengebruik. Zowel de draf als de galop kenmerken zich door veel expressie. Zeer bergopwaarts met een aansprekend front en veel techniek in de benen. Een echt toekomst paard!


Jarville x Prestige VDL x Havidoff x Highline

2018
1.68 m
Fokfamilie 1994
KWPN

Everdale x Tango x Flemmingh

2014
1.70 m
Merrielijn 75, Fokfamilie 180
KWPN

Topaz Mansolein is als een standbeeld, zoveel uitdrukking en houding! Langgelijnd, met veel front en zeer expressief in zowel exterieur als houding in beweging. Een veulen wat super makkelijk kan schakelen en doorschakelen in zowel de draf als de galop. Altijd bergopwaarts, met afdruk, balans, souplesse en kracht. Een veulen met veel bloed en "go", maar met een fijn karakter. Een hengstwaardig veulen met een grote toekomst in de sport!


Sir Donnerhall x First Final x Laomedon

2017
1.70 m
Westf Stamm 396
KWPN

Democraat x Whinney Jackson x Ferro

2002
1.64 m
Merrielijn 249, Fokfamilie 1925
KWPN

Thiago Mansolein is een sterk gebouwd veulen met een aansprekende bovenlijn en solide connecties. In beweging zien we die solide connecties zeker terug. Een goede stap, krachtige draf met veel houding, balans en bravoure. De galop is zeer bergopwaarts en sterk doorgesprongen met veel buiging in de gewrichten. Een veulen met een top karakter en de wil om zich te presenteren!


Jarville x Prestige VDL x Havidoff x Highline

2018
1.68 m
Fokfamilie 1994
KWPN

Arlando x Gribaldi x Wahtamin xx

2012
1.74 m
Balia-stam, Merrielijn 34, fokfamilie 376
KWPN

Tybalia Mansolein is een extra stoer merrieveulen met sterke verbindingen in haar exterieur, die altijd houding maakt en fier om zich heen kijkt. Ze heeft een zeer kwaliteitsvolle stap, en draaft met veel afdruk en buiging in de gewrichten en met veel schoudervrijheid. De galop is sterk van de grond gesprongen en toont extra kwaliteiten. Een stoer merrieveulen die niet snel terugdeinst. Een veulen met een zeer hoge verwachtingswaarde voor de sport!


Jarville x Prestige VDL x Havidoff x Highline

2018
1.68 m
Fokfamilie 1994
KWPN

Sunny Boy x Rubenstein I x Vincent

2008
1.68 m
Reina stam, Merrielijn 8, Fokfamilie 60
KWPN

Troy Mansolein is een veulen met een prachtige verbinding van de bovenlijn en een sterke rug- en lendenpartij. Een veulen met veel energie die altijd present is. Hij beschikt over een ruime stap en een draf met veel opwaartste houding en snel achterbeen. De galop zeer bergopwaarts, met een ruim grijpend voorbeen en sterk doortredend achterbeen. Een veulen met een zeer hoge verwachtingswaarde voor de sport!